Janne Rauhalasta Teknologiaklusterin johtaja

Janne Rauhala on aloittanut 1.6. Teknologiaklusterin johtajana. Teknologiaklusterin kärkiyrityksinä ovat kymmenen loimaalaista teknologiateollisuuden yritystä, joilla on vahvoja omia brändejä: Charmia, Dinolift, Dometal, Invenir, LMCE Group, Nordic Traction, Pemamek, RobotmationVallox ja Wille Machines. Yhteistyössä ovat vahvasti mukana Loimaan kaupunkiTurun kauppakamari – Loimaan kauppakamariosasto sekä Loimaan Yrityspuisto.

Rauhala on helmikuun-toukokuun 2023 aikana ohjannut Teknologiaklusterin perustamista sekä strategiatyötä. Teknologiaklusterin johtajana Rauhala muun muassa koordinoi klusterin toimintaa, kehittää olemassa olevia ja uusia kumppanuuksia sekä johtaa markkinointia.

Teknologiaklusteri tarjoaa teknologiateollisuuden yrityksille kansainvälisen toimintaympäristön, jossa klusteriin kuuluvilla, olemassa olevilla ja tulevilla, yrityksillä on mahdollisuus kehittyä ja menestyä yhdessä kasvavien klusterin kärkiyritysten kanssa. Kärkiyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on yli 300 miljoonaa euroa, henkilöstömäärä 1200 ja kumppaniyritysten määrä noin 200. Kärkiyritykset toimivat yli sadassa maassa. Klusterin kärkiyritykset kasvavat nopeasti, ja niillä on tarve uusille kumppaniyrityksille sekä osaavalle työvoimalle.

Tutustu Teknologiaklusteriin täältä.