Janne Rauhala porilaisten yritysten apuna Business Porin Sytyttämö-palvelussa

Sytyttämö-palvelu syntyi syksyllä 2020 keskellä koronapandemiaa tarjoamaan yrityksille apua eri liiketoiminnan osa-alueilla. Rock My Busineksen Janne Rauhala oli yksi palvelun sparraajista. Jannen sparrauksessa kävi vajaan vuoden aikana 14 eri toimialan yrittäjää. Sparrausaiheet liittyivät kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan kehittämisen.

– Suurin osa sparrauksesta keskittyi olemassa olevien akuuttien ongelmien ratkaisemiseen, nykyisen toiminnan terävöittämiseen sekä uusiin liiketoimintamalleihin. Useat yrittäjät arvostivat sitä, että heillä on mahdollisuus keskustella jonkun kanssa ja omasta tilanteestaan sekä omista tuntemuksistaan. Tuntui hyvältä tarjota omaa aikaa ja ajatuksia sekä tällä tavoin auttaa yrityksiä ja yrittäjiä yli haastavan ajanjakson, kertoo Janne Rauhala.

”Sytyttämö on Business Porin maksuton pop up -palvelu, joka auttaa paikallisia yrittäjiä ja yrityksiä ideoimaan uusia ratkaisuja ja kehittämään yrityksen toimintaa. 

– Ajatuksena on tarjota alueen luovan alan toimijoiden ideat ja osaaminen yritysten käyttöön maksuttoman ideointipajan muodossa. Sytyttämössä voi syntyä ajatus uudesta tavasta palvella asiakkaita, idea erottuvasta markkinoinnista tai vaikka kokonaan uudesta tuotteesta, kuvailee projektipäällikkö Mikko Kotiranta Prizztechiltä.” prizz.fi

Lisätietoja Sytyttämö-palvelusta sekä Business Porista antavat:
Jouko Hautamäki, elinvoimayksikön päällikkö, Porin kaupunki, 044 712 4133
Mikko Kotiranta, projektipäällikkö, Prizztech, 044 710 5451

Kysy lisää liiketoiminnan kehittämisestä:
Businessmuotoilija Janne Rauhala
050 573 8776
janne@rockmybusiness.fi