Juontajanne

Sporttifestarit 1.8.2018

13.11.2018

Jaksaa jaksaa!

Olin tietävinäni mihin ryhdyn, kun lupauduin juontajaksi Sporttifestareille. Tiesin, että päivään sisältyy kuntoilevia hymyileviä ihmisiä, aurinkoa, musiikkia, huikeita vieraita, artisteja, esiintyjiä. Uskomattoman loistavaa fiilistä! Oletin päivään sisältyvän kevyitä jumppa-askelia myös minulle juontajan ominaisuudessa. En tiennyt, että menen tunnelmasta niin sekaisin, että hyppäisin kuntonyrkkeilykehään jo auringon noustessa ja poljen auringon laskiessa tossua lavan pintaan LesMills Sh´Bamin tahtiin. Päivän saldona viisi täysimittaista treeniä sekä pienet pyrähdykset lukuisissa muissa.

Juontaja on Sporttifestareilla paljon muutakin kuin eri ohjelmanumeroiden juontaja, esiintyjien ja artistien spiikkaaja sekä haastattelija. Juontaja on tunnelman luoja ja kohottaja, positiivisen ja energisen ilmapiirin rakentaja, polvea nostava ja hikoileva esimerkki, hymyilevä ja kannustava tsemppaja – persoona, joka saa kanssatreenaajan viimeisenkin hikipisaran vuodatettua sekä ikimuistoisen muistijäljen festariosallistujan mieleen jätettyä.

Kiitos Pori Halli – kiitos Sporttifestarit. Upea tapahtuma, jonka osana oli kunnia olla.

”Janne on uskomaton heittäytyjä, jonka positiivinen energia on äärimmäisen tarttuvaa. Ammattilainen, joka hoitaa aina työnsä vähän yli odotustenkin. Janne oli meidän ainoa vaihtoehto juontajaksi Sporttifestareille ja onneksi saimme hänet kiinnitettyä. Jannen panosta Sporttifestarien nappionnistumisessa ei voi vähätellä! Ollaan kaikki todella kiitollisia.”
Joni Meskanen, Toimitusjohtaja, Pori Halli Oy

Kuvagalleria @valokuvauspia

Saatat pitää myös seuraavista